Aktiver premiumversjonen av appen

Hvis du vil bruke alle funksjonene i appen, må du aktivere premiumversjonen av Kaspersky Safe Kids på foreldreenheten.

Du må ha Internett-tilkobling for å aktivere premiumversjonen av appen.

Aktivere premiumversjonen av appen på en Android-enhet

Aktivere premiumversjonen av appen på en iOS-enhet

Aktiveringen av Kaspersky Safe Kids kan ta litt tid. Frem til aktiveringsprosessen er fullført, vil begrensningene til gratisversjonen være aktive. Hvis programmet ikke er aktivert, kontakt Kundestøtte.

Du kan også kjøpe et abonnement i nettbutikken eller på My Kaspersky.

Hvis du kjøper et abonnement, oppgraderes Kaspersky Safe Kids-appen på alle enheter som er tilknyttet My Kaspersky-kontoen, til premiumversjonen.